İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE - Büyükçekmece Recep Güngör Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuz Edebiyat Öğretmenimiz Şenol YILMAZ eşliğinde okulumuz öğrencileri İstanbul'un Kültürel Güzellikleri Gezisi gerçekleştirdiler.

Mrt

ÇANAKKALE 18 MART MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE DENİZ ZAFERİNİN 109. YILI, Okulumuz Öğrencilerinin ve Öğretmenlerimizin hazırladığı programla kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize emekleri için teşekkür ederiz.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 1. Ortak Sınav Takvimi

Mrt

7 - 10 Mart tarihlerinde Samsun'da düzenlenen Okullararası Karate Türkiye Şampiyonası'nda okulumuzu temsil eden 12/F sınıfı öğrencilerimizden Kenan Akın Birlikbaş Türkiye şampiyonu olmuştur.

Öğrencimizi, Nurcan hocamızı emeği geçen õğretmenlerimizi tebrik ediyorum

Mrt

Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Öğrenci Meclisi Şubat 2024 toplantısı ilçemiz okulları öğrenci temsilcileri ile Milli Eğitim Müdürümüz eşliğinde yapılmıştır.

RECEP GÜNGÖR ANADOLU LİSESİ OKUL AİLE BİRLİĞİ GELİR GİDER TABLOSU